fredag 27 april 2007

27 april

Så stod vi då åter på tröskeln till helgen. En lång och skön helg! Hela 4 lediga dagar. Hoppas vädret håller i sig så att man kan tillbringa helgen utomhus. Blir till att börja med en resa till mammorna i Eskilstuna i morgon. Hoppas vi kan träffa Jonathan och Camilla en snabbis också. Annars är inget inplanerat.
Det är mycket prat om miljön nu. Debatter och frågeprogram avlöser varandra. Och, som vanligt så finns det olika åsikter om det hela. En del menar på att vi är på väg mot en total katastrof medan andra säger att det om x antal år kommer att lugna ner sig och temperaturen att sjunka. Men ett är i alla fall säkert...vi måste tänka mera på vad vi gör med vår miljö. Det påstås tex att utsläpp från bilar bidrar till att höja temperaturen här på jorden. En sak är jag dock helt säker på...utsläpp i bil höjer definitivt temperaturen. Sker utsläpp i bil så vrids värmereglaget till läge kallt och fönstren åker ner. I alla fall om hustrun är passagerare.

Till sist så vill jag bara säga att Biosoft Pharma AB har gett upp. Tom norrmän (jo det var ett norskt företag) kan ta sina förnuft till fånga och erkänna att de har gjort fel. Det känns tryggt!

Ha en skön och lat helg!

Inga kommentarer: