fredag 20 april 2007

20 april

Så där ja. Var precis ute och hämtade hem trädgårdsmöblerna. Bord och parasoll hade blåst över till grannen. Säger som Emil och Ida...sicken blåst!
I går kväll så fick vi då se SD visa upp sin fula nuna i tv. Tänka sig, vilken enastående ekonomi vi skulle ha här i sverige om vi stoppade invandringen och kanske tom kastade ut de invandrare som redan finns här. Tror nog att invandrarna bidrar ganska så mycket till vår ekonomi. Många av dem tar de jobb som en SD aldrig ens skulle titta åt. Nä...tig ihjäl SD! Rövare och rasister, det är vad dom är. Tycker också att Mona Sahlin gjorde en ganska så blek insats som debattmotståndare. Tycker i och för sig att hon är ganska så blek över huvud taget.Och...fråga Lotta vad hon tycker om Mona Sahlin! Svaret skulle inte bli nådigt. Jag är nog också beredd på att hålla med Bazze här. Han tyckte det var bra att Mona valdes till ny partiordförande för, som han sa...nu lär ju aldrig sossarna vinna nåt mer val igen....
Så var det då fredag igen. Helgen som kommer blir om möjligt ännu kortare än vanligt. Lotta skall nämligen jobba imorrn. Skolan skall ha öppet hus. Om jag orkar masa mig ur sängen så skall jag nog åka dit och kika lite. Det verkar som om dom har det himla kul på den där skolan.

Ha det nu så bra i spurten mot helgen!

Inga kommentarer: