måndag 23 april 2007

23 april

Säger i dag denna gråmulna måndag lycka till till Bazze. Han gör första dagen på det nya jobbet idag. I övrigt så får vi se vad veckan bjuder på.
Pratade med lilla mamma i fredags. Hon hade varit ute och cyklat omkull. Spik nykter. Inga värre skador dessbättre. Lite skrap på armbågarna. Då var det värre förra gången. Det hände för några år sedan. Den gången så hade hon varit ute med kompisarna och druckit punch. På hemvägen så hade mamma och cykeln lite olika åsikter om vart dom skulle. Det hela slutade med en spräckt lårbenshals. Inget kul alls.
Annars så förlöpte fredagen här hemma väldigt lungt. Jag kom hem från jobbet 21,30 och Lotta skulle upp kl 7 på lördagen, så det blev en mycket städad kväll.
Inget speciellt på lördagen heller. Efter sedvanlig promenad i Nyköping med inventering av butikerna så blev det hemfärd och lördagsmiddag tillsammans med Bazze och Sandra. Vi hade också en kort kontakt med Jonathan. Han och Camilla har varit till fjällen på kortsemester. När vi pratade så var det inget kul alls. Det var tydligen toa-race som gällde. Han trodde att han hade åkt på magsjuka eller nåt. Själv så tror jag att det var en chockreaktion efter krogbesöket kvällen innan. Sonen har nämligen upptäckt att det är dyrt att gå på krogen...mycket dyrt.
Södagsmiddagen intog vi på Max. Detta efter ett förslag från Bazze. När det var klart så blev det hemfärd och filmtajm i soffan. Vi såg filmen "Efter bröllopet".En mycket bra och mycket stark film. Så pass stark att Lotta fick en liten släng av allergi. Har ni inte sett den så gör det!
Till slut så kan jag konstatera att hustrun förmodligen hade rätt beträffande Ohlsson.

Ha en bra vecka!

Inga kommentarer: