måndag 7 maj 2007

7 maj

Helgen slut. Dax för vardagen igen. Måndagen började ganska så grått men nu så, har solen letat sig fram.

Gårdagen gick fram i sakta mak. Blev inte värst mycket gjort. Vi ställde tom in resan till Ö o B. Det var så lugnt att Lotta frampå seneftermiddagen blev riktigt rastlös. Det resulterade i att hon började att putsa och feja. Speglar, skåp och glasdörrar fick sig en omgång. Och, fint blev det. Kvällen tillbringades framför tvn. Vi slirade mellan 3 kanaler. Kikade på Wallander i 4an, Jamie Oliver i 5an samt Six feet under i 2an. Och som Six feet under slutade i går så blir man ju tvungen att ägna nästa söndagskväll åt den serien.

Kikade för övrigt in till Carros blogg. http://carrostankar.blogg.se/ Kika in där ni också. Kul läsning. Fick ett besök i retur av Carro och....en kommentar! De duggar inte så tätt, om man säger så. Carro, som för övrigt har förgyllt och fortfarande förgyller vår tillvaro med sina glada skratt och sitt härliga humör. Lycka till med företagandet!!

Nu får det bli lite snabblunch innan det blir transport till jobbet.

Ha en bra vecka!

2 kommentarer:

Carro sa...

Hej igen Bosse. Ja visst började måndagen riktigt grått och nog verkar det fortsätta så...Vi får se hur det går med mitt företagande ;) men allt löser sig sa hon som sket i badkaret! Kram

Anonym sa...

Måste ju testa om det funkar./Bosse