måndag 28 maj 2007

28 maj

Jahaja...så var det med det. Här i stan så återvinns ingenting före klockan 12 inte.

I går så var vi hos Kenneth och Petra. (jösses vad hon är gravid) Vi var där för att fira Sandra som fyller år idag. Grattis Sandra! Kenneth och Petra skall ju flytta. Därför så skulle de
göra sig av med sina utemöbler och undrade om vi var intresserade av att köpa dem. Fyra ställbara stolar med tillhörande dynor, samt ett bord med iläggsskiva. Blev erbjudan att köpa hela klabbet för en hyfsad peng så vi slog till. Så, då måste ju våra utemöbler till skroten. Lyckades med stor möda att packa in fyra stolar i bilen. For i väg till återvinningsstationen. Men, icke. De öppnar inte förrän klockan 12. Så nu sitter jag och åker runt med fyra stycken stolar i baksätet. Får väl fara förbi när jag åker till jobbet.

Annars så var gårdagen en enda lång plåga. Bazze och Sandra var här i lördags kväll och grillade. Det var ju trevligt men, om man bara kunde tänka sig för lite och inte äta så fruktansvärt mycket mat. Hade magplågor och kallsvettades hela dagen. Vet inte om det kanske var nåt fel på kebabspetten. Hörda att även Bazze hade haft ont i magen och skjutit skarpt på natten. Så nu är det fikondiet som gäller.

Ha en bra vecka!

Inga kommentarer: