lördag 19 maj 2007

19 maj


I dag hissar vi flaggan och säger GRATTIS! till Jonathan som fyller år.

Gårdagen blev mysig trots att det fram på kvällen blev lite kyligt. Det blev grillning med tillhörande öl. Mycket tillhörande öl blev det. Både Jonathan och jag är lite törstiga i dag.

Gårdagskvällen ägnade vi åt att titta på film. Vi såg bla Hannibal. Lite coolt att se en film som inte har premiär förrän i december. Senare såg vi en riktig skräckis. The Messenger hette den. Huvva..läskig värre. Den var tom så läskig att Jonathan skrek vid ett par tillfällen.

Bazze kikade förbi när han åkte hem från jobbet. Tror ni att brorsorna gav varandra en kram? Inte då. De började att brottas i stället så att möbler och ljusstakar for omkring. Blir de aldrig vuxna?

Har precis fått en liten lägesrapport fråm danmark. Det hade börjat ljusna efter en regnig förmiddag. Damerna var på hotellet för att byta om. Utforskning av Köpenhamn var tydligen på gång. I går eftermiddag så hade de suttit på en gräsmatta och druckit vin och tittat på snygga bilar. Precis vad jag också skulle tittat på om jag hade varit där :).

Nu så skall jag ut och sätta fart på grillen. Detta regnet till trots. Får bli några kycklingklubbor.

Ha en fortsatt bra helg!

Inga kommentarer: