torsdag 31 maj 2007

31 maj

Så var det då klart. Har just nu en pirrande och mycket välbefinnande känsla i kroppen. Har precis pratat med Roby i Menaggio och bokat in 31!! dagar i lägenheten där nere. Kanon! Flyget ner har vi bokat sen tidigare.Vädret i Menaggio just nu, var enligt Roby vårlikt. Lite drygt 20 grader och sol. Detta efter ett par dagar med regn.

Vet ni? Lotta har fått nytt jobb igen. Jo, det är sant. Hon byter jobb som en annan byter underkläder :). Och, inte söker hon jobben heller. Nej då, dom ber på sina bara knän att hon skall ta jobben. Nu så är hon klasslärare på mellanstadiet (rätta mig om jag har fel). Hur som helst...Grattis! Hmm..jag skulle också vilja bli erbjuden ett nytt jobb. Men, men, man får väl se fram emot morgondagen. Då skall jag upp i ottan. Skall nämligen vara på ett specialistmöte kl 10. Skönt är dock att detta möte är i Nyköping denna gång så att man slipper resa till Stockholm. Mötet skall avslutas med middag på restaurang Lotsen. Hoppas på fint väder så att vi kan sitta ute och njuta av eftermiddagssolen.

För övrigt så lär det nog bli diskussioner på mötet om skatten på trafikförsäkringspremien som regeringen inte lyckades klubba igenom i går. Nä, nu skall sossarna förhala. Som dom så gärna gör när de inte har kommit med förslaget själva.

Ovanstående (utom skatten då) måste nog firas lite. Köper nog hem grana och lite vin till kvällen.



Ha det gott ni också!

1 kommentar:

Carro sa...

Hälsa och gratta. Ha en mysig kväll med ost o grejer. Kram