torsdag 17 maj 2007

17 maj


Grattis Norge! Försöker komma på nåt bra här men....nä. Jo förresten.."Tre norrmän var ute och gick. Efter ett tag hittade de ett spännande spår.- Jag tror det är ett harspår, sa den förste. - Jag tror det är ett älgspår, sa den andre. Den tredje hann inte säga något, innan de blev överkörda av tåget."

Har förstått att en del tycker att det är bökigt att lämna kommentarer här. Men, det är inte speciellt svårt. Flytta bara över "pluppen" från google/blogger till övrigt. Sedan så är det bara att elda på. Det är tydligen en och annan som har velat men inte kunnat, lämna en kommentar. Får se om det händer någonting nu :).

Så har man då sett Jursla, stäppen utanför Norrköping. Det är ju så att 4 ystra damer skall åka till Danmark och förlusta sig. 3 av dem kommer från Eskilstuna, så vi skulle möta upp i just Jursla för att där packa in hustrun i deras bil för vidare transport till Helsingborg och senare till Danmark. Men det sprack ju förstås. Det fick bli ett möte vid Scandic Hotel i stället. När jag skriver det här så befinner de sig nog neråt Jönköpingstrakten. Kör försiktigt Lotta! När jag åkte tillbaka från Norrköping så hade trafiken tätnat betydligt.

Och, vad skall man nu hitta på? Hade ju tänkt att man skulle kunna tillbringa dagen utomhus i fint väder men det ser dåligt ut. Blir det så här så får det väl bli soffan och en titt på Gudfadern. Nåväl, skall börja med att handla hem nåt att äta.

Skulle tro att det blir en fortsättning på den här dagen.

Ha det gott!

2 kommentarer:

Carro sa...

Hoppas du får en mysig helg trots att Lotta är i Danmark. Ta en blixtvisit till Italien vetja :) Kram

Me and my mind. sa...

En mycket lockande tanke :)