fredag 23 mars 2007

23 mars

Så var det då fredag. Ytterligare ett steg närmare helgen har tagits. Blir en kort helg känns det som. Jobbar nämligen till 21,00 ikväll. Känns som om halva helgen försvinner när man jobbar så länge en fredag. Men, det är väl bäst att streta på. Sitter i denna skrivnade stund och lyssnar på Whitney Houston, kvinnan som är ett levande exempel på att hinkvis med pengar och stora framgångar inte är lika med lycka. Ja...så det kan bli.
Har annars varit och tankat. Fan vad dyrt det är. Lyckades i alla fall hitta mitt favoritsnus, Skruf extra stark. Är väl inte så gott kanske men det passar ypperligt till en kall pilsner. Var sedan på Kvantum och handlade lite snabblunch. Sedan skulle det ju vara lite vin och öl också. Det är ju helg:). Då är det ju så att man får knalla över torget och in i en annan butik. Systemet. Skulle det vara så hemskt om man kunde köpa vin och öl tillsammans med livsmedlen? Tycker ju inte det. Eller är det så att vi i sådana fall skulle bli totalt förtappade och supa oss sönder och samman? Ok, spriten skulle man kunna ha i särskilda butiker men vin o öl...nä...låt det finnas tillgängligt i vanliga livsmedelsbutiker. Det fungerar ju på andra håll här i världen. Kommer ihåg för ett tag sedan. Jag var på Kvantum tidigt en fredagförmiddag. Klockan var strax efter nio. Skulle handla hem lite mat och dricka till kvällen. Köpte en köttbit. Skulle sedan ha lite vin till detta. Knallade över torget till bolaget. Vad är detta?! De öppnar ju inte förrän klockan 10! Nä, in med vinet på Kvantum och låt oss betämma själva när och vad vi vill dricka.
Hmm...sitter och blir både hungrig och vinsugen. Känner inte för att laga något speciellt till i kväll. Känns lite sent att äta middag kl halv tio. Får väl vänta med middagen tills imorrn. Har funderingar på lammfärsbiffar i rosmarinsky. Mums.
Måste också komma ihåg att ringa vår käre vän Robbi i Menaggio. Det är honom vi brukar hyra lägenhet av när vi är i Italien. Längtar ner dit något fruktansvärt just nu. Speciellt när diset och duggregnet ligger som en blöt yllemössa över tillvaron. Tänker i år fläska till med hela fem veckors semester! Vi tänker försöka tillbringa fyra av dem i Menaggio. Mmm...längtar.

Ha nu en bra helg!

Inga kommentarer: