lördag 17 mars 2007

17 mars

Jaha, lördag. Ledig...härligt. Fick en blick av hustrun i morse igen. Samtidigt som hon fällde kommentaren "Du är fanimej psykiskt störd". Detta för att jag försökt att immittera en höna innan jag klev ur sängen. Annars så har hustrun varit ganska lugn denna vecka. Hon har nämligen börjat på nytt jobb. Det här är något som vi alla i familjen har applåderat. Alla har känt viss oro för vad som eventuellt har kunnat hända på förra stället. Detta med nytt jobb är jobbigt. Nya intryck, nya människor och ny miljö. Det här har fått till följd att Lotta har varit så trött och tömsig på kvällarna. Hon har inte ens orkat till slutet på American Idol!
Tittade förresten lite till och från på filmen Masjävlar i går kväll. Det var som att se Oxelösund i miniatyr. Minns fester som vi haft genom åren. Damer som har låst in sig på toa och gråtit...skrikigt "Jag vill skiljas från den jäveln" osv. Ett kul minne är dock vår käre vän Bill. Bill älskade att dansa och då framförallt att bugga. Kommer ihåg hur han slängde av sig skorna, gick in på toa och blötte strumporna. Detta för att få bättre fäste i golvet. Kommer också ihåg det här med spriten. Alla visste att den fanns där....dunken...men den fick inte synas. Spriten skulle hällas upp på flaskor. Även om lukten av blåsprit spred sig i rummet när korken skruvades av så var det snyggare med Absolutflaskor på bordet. Ja ni, festerna i lokalen på Näsuddsvägen gick inte av för hackor inte. Sedan dagen efter....fyllefrukost hos Johan och Kerstin. Den som var hjälpligt nykter åkte till bolaget och handlade påfyllning. Ja herreje, att man överlevde.

Jo!!!! En sak till...Bazze har fått jobb!!! Börjar nästa vecka på SSAB. Kanon! Tror att han börjat tröttna på att inte ha något att göra så det känns bra.
Hmm...bäst att sluta nu tror jag. Ha en fortsatt bra helg!!

Inga kommentarer: