torsdag 22 mars 2007

22 mars

Hmmm..det blev mössa på, till dagens promenad. Det är tur att inte tvs metereologer är börsnoterade. Skulle inte vara någon höjdare att äga aktier där inte.
I dag är det torsdag. Torsdagar är dagar som är såå sega att få igång. Vet inte varför men, jag vet att jag inte är ensam om att tycka det. Lotta säger också det. Hon brukar säga innan vi går och lägger oss på onsdagskvällarna..du...imorrn är det torsdag. Har för övrigt varit på kurs. Kommunikationsprocessen. Det ni! Jag är nu ännu proffsigare på att ta hand om besvärliga människor än tidigare. Empati och vänligt bemötande fullständigt bubblar inombords. Testa med att ge en småtaskig kommentar så skall ni få se. Är nog nyttigt med kurser. Man får liksom en kick...lite av en nytändning. Vad som också är intressant är att kunna diskutera med sina kolleger om olika situationer. Det är när man hör sina lite yngre kolleger som man börjar att fundera lite. Det kanske börjar bli dax att lämna över till de yngre och mera ambitiösa. De som tycker att det bästa som finns är att få gå till jobbet. Men...då kommer också tankarna. Var finns det plats för en 50 plussare som bara är sååå trött och fullkomligt vältrar sig i självömkan?Är det för sådana som kurser och kickar är till för? Fan...så är det nog. Men hur är det? Är det bara jag som känner så här? Visst blir man ibland så trött på sig själv. För visst är det så....det är ju bara jag själv som kan göra något åt situationen eller hur? Visst vore det härligt om man kunde se lite annorlunda på livet. Vara glad och possitiv. Vända det tråkiga till något roligt. H-e Barck!! Ta dig i kragen och sparka loss lite! Testa med att leva livet lite grand!
Så var det då dax för lite lunch i ensamhet. Tänk vad skönt att få sitta alldeles själv och äta och läsa tidningen i lugn och ro.
Ha det gott och ta tillvara på livets godsaker!!

Inga kommentarer: