tisdag 29 april 2008

29 april

Vår i luften. Jovisst. Ett säkert tecken är...förutom varmare vindar, ljusare kvällar en något stelare rygg. Allt hjulbärande börjar sätta sina spår. Har farit som ett skållat troll mellan Oxelösund och Nyköping med vinter och sommarhjul i snart en veckas tid nu.

Och...ett annat tecken är tyvärr också myrorna. Hittade i söndags ett myrsamhälle med så mycket myror att jag tog fram tändvätskan. Stänkte över myrorna och tuttade på. Detta fick till följd att halva Salviabusken brann upp. Men...det är smällar man får ta. Myrorna försvann. I alla fall för stunden. Tydligen så tyckte de att det blev för varmt ute och flyttade in i vardagsrummet istället. *Suck* Anticimex..here we go again...

Ett annat vårtecken är Valborg med några lediga dagar. Vilket innebär att mammorna pockar på uppmärksamhet. Dax för jordsäcksbärande och andra aktiviteter till råga på allt. Som om det inte räckte med alla hjul!

Ha en bra vecka!

Ps...Grattis Antonsson!! ds

1 kommentar:

Anonym sa...

Du vet att jag tycker om dig med lite muskler så jag ska nog hitta något mer som ska bäras ,snart dax att plocka ut möblerna ;) Älskar dig!!