fredag 11 april 2008

11 april

Så var det då dags för helg igen. Jobbar sent i dag så helgen blir kort. Får göra så gott man kan och köra hårt från början. Ingen mening med att spilla någon tid här inte!


Var på sk specialistmöte i går. Vet inte varför men, vi är bara två manliga medlemmar i detta exklusiva sällskap. Är det speciellt kvinnligt att vara motorspecialist? Nja, jag vet inte. Kanske har det med lönen att göra.

Hur som helst så dryftade vi den nya försäkringsvarianten...Pay as you drive. En modell som bl a tillämpas i Italien. Hmm...får lyssna lite med Filippo tror jag. Det hela innebär att man skall betala försäkring efter hur mycket man kör, hur man kör, var man kör, var man parkerar osv. If ska som ett av försäkringsbolagen i Sverige delta i en pilot ang detta. Intressant! Funderingar framkom dock om att man skulle kunna känna sig övervakad. Och visst...det blir man. Monterad spårsändare i bilen. Kan detta användas till andra syften? Jovisst. Men...skall man ha nåt fuffens för sig så får man väl låta Mercan stå och ta Rovern :). Måste också...mest för Fridas skull nämna den utmärkta lunchen som vi intog på Seaside...Isterband med stuvad potatis. De du Frida!

Ha en bra helg!

1 kommentar:

Anonym sa...

Så får jag köra Mercan då eller , vad vet du va jag gör :) Puss