onsdag 6 juni 2007

6 juni fortsätter...

Så var det då nationaldagen. Visst är sverige fantastiskt. Jo, ibland så. Sådana här dagar är det ju svårt att säga något annat. Sommaren är fantastisk. Och, fantastiskt kort. Eller hur? Ungefär 3 månader som känns uthärdliga. Resten i det närmaste totalt mörker.

Nationaldagen ja. Vore det inte en bra idé att göra den dagen till en skolavslutningens dag också? För visst är det så att barnen denna sista vecka av skolåret inte har speciellt mycket inspiration kvar? Det har i alla fall jag hört från, som man säger "välunderättat håll". Att då stycka upp denna vecka med en ledig dag mitt i veckan känns nog bara jobbigt.

Denna dag har vi tillbringat på Jogersö. Första riktiga besöket där. Satt och småmyste och läste en god bok.

Vi träffade också Bengan och Vanja. Vanja som själv säger att hon är så yr i huvet att hon skulle behöva ha en rullator när hon går på stan. Men, det kan hon inte med så, hon går runt med sin cykel i stället. Inte är det nog med det. Nä då. Nu har hon läst så många talböcker att hon ständigt har "röster" i huvet också. Om det nu beror på böckerna eller inte det är vårt att säga.

Nu så blir det grillade kycklingklubbor som skall inmundigas till sammans med Bazze och Sandra som kom förbi.

Ha det så himla bra!

Inga kommentarer: