måndag 4 juni 2007

4 juni

Söndagen gick definitivt att stå ut med. Vädret det bästa tänkbara. Gjorde nästan ingenting. Trimmade gräset, pysslade om kryddorna samt läste lite. I stort sett bara njöt. Underbart.

På lördagskvällen så tittade vi på spektaklet till fotbollsmatch. Som alltid så spelade sverige helt ok i första halvlek. Men...ja just det men. Det är ju alltid så. När det går som bäst och flytet är på topp så lutar man sig tillbaka och tror att resten skall gå av sig självt. Tror att detta är lite typiskt svenskt. Jag har själv varit likadan. När flytet finns där så...tja varför anstränga sig mer än vad man behöver. Nä, rid på framgångsvågen när du har chansen!

Nu så fixade ju det där fettot matchen i alla fall. Men inte var det speciellt kul inte. Fettot berättade att han hade druckit 10 - 15 öl innan så han mindes inte riktigt vad han hade gjort. Man kan ju fundera över vad man kan ha för utbyte av en fotbollsmatch efter en sådan konsumtion?! Nä....se över säkerheten. För...tänk tanken...om det hade varit nån annan tokskalle om hade varit påverkad av något annat än alkohol, kanske med kniven på fickan. Vad hade inte kunnat hända?

För att återgå till gårdagen så blev det grillning fram på kvällskvisten. Sedan så avslutade vi kvällen med att ladda ner (fy!) en film som vi tittade på. Vi såg The Zodiac. Den handlade om en psykopat som for runt och mördade ungdomar. Låter kanske inget vidare men, jo, jag tyckte att den var ganska bra. Tror även att hustrun tyckte den var skaplig. Hon lade i alla fall nagelfilen åt sidan efter en stund.

Till sist så kan jag bara konstatera att söndagskvällarna aldrig kommer att bli vad dom har varit. Sista avsnittet av Six feet under visades i går kväll....

Ha en bra vecka!

Inga kommentarer: