torsdag 19 juni 2008

19 juni

Inläggen kommer mer och mer sporadiskt är jag rädd. Funderar skarpt på att montera ner sidan.

Så var då "em-festen" över. Om alla duktiga förståsigpåare hade snört på sig fotbollsskorna så hade vi säkert blivit europamästare. Senare också helt säkert OS och världsmästare också för den delen. Men nu så skall det med all säkerhet sönderanalyseras och hittas syndabockar. Varför inte bara konstatera att vi inte räcker till? Nu står hoppet till Italien.

I dag så är det dagen före midsommarafton. Som vanligt så är folk som tokiga. Svämmar över både Kvantum och systembolaget. Liknar på pricken dagarna före jul och nyår. *suck*.
Ser i alla fall fram emot morgondagen. En av gångerna man får chansen att träffa Toivo å dom. Speciellt då Toivo. Själv så tänker jag ta dagen med så mycket ro det bara är möjligt. Förhoppningsvis starta dagen med en promenad. Sedan bara såsa runt, dona litet i köket osv. För övrigt så blir midsommaraftonen ff för min del. Lilla mamma har en än gång kommit på kant med sin cykel. Trillat i backen och slagit sig. Huruvida punch var inblandat denna gång förtäljer inte historien, Hur som helst så känner hon sig lite mör och har bestämt sig för att stanna hemma och slicka såren.

Ha en skön midsommar och ta det lungt!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Förstår att du blir ledsen över att det blir ff :) Längtar puss

Anonym sa...

Tja.. jättekul igår.. hoppas det går bra i trädgården eller så får du vänta till barnbranet kommer :))
Ludde verkar nöjd han med.. han hälsar.... kram

Me and my mind. sa...

Inte fullt lika kul idag....